+45 40 36 52 21           mail@givekoleservice.dk

Klimaanlæg i Vejle og resten af landet

Installation af klimaanlæg

Ren frisk luft og behagelig temperatur. Det kan Give Køleservice hjælpe dig med, uanset om det er til dit private hjem, forretninger, serverrum eller på arbejdspladsen. Vi kører ud til dig og ser på, den opgave du vil have løst. Hvis du ønsker det, udarbejder vi et personligt tilbud til dig ud fra, hvilken nedkøleløsning der passer bedst til dig. Vi arbejder ofte i og omkring Vejle, men installerer også klimaanlæg i resten af landet.

Klimaanlæg til arbejdspladser

På en arbejdsplads med mange computere og mennesker samlet i et rum, kan der være store temperaturudsvingninger. Hvis kontorbygningen har meget lysindfald vil der blive meget varmt i rummet og derfor også et stort behov for nedkøling. I perioden fra forår til efterår forekommer der ofte problemer med allergi, hvor pollen bliver hvirvlet ind i kontormiljøer fra åbne vinduer og døre. Allergigener og varmetemperaturudsving kan belaste arbejdsmiljøet og trivslen hos den individuelle medarbejder. En konkret løsning på problemet kan være opsætning af klimaanlæg.

Med et godt indeklima stiger produktiviteten, medarbejderne bliver mere veloplagte og den samlede effektivit øges. Samtidig er det vigtigt at anlægget ikke laver unødvendig støj. Et klimaanlæg kan rense luften i kontormiljøer fri for støvpartikler, svampesporer, pollen og temperaturen i lokalet kan nemt reguleres til en behagelig temperatur uanset årstiden.

Rådgivning om klimaanlæg i Vejle og resten af Danmark

Give Køleservice rådgiver om klimaanlæg til kontormiljøer. Er du i tvivl om, hvilket anlæg du skal vælge? Der findes flere typer med forskellige funktioner. De fleste kan både køle og varme samt affugte og rense luften. Vi kører gerne ud til din arbejdsplads og får en snak med dig om, hvilken opsætning der passer bedst til jeres behov. Vi har god erfaring med at installere klimaanlæg i Vejle, men også i det øvrige Danmark. Vi er altid grundige i vores installation, og alle installationer lever op til lovgivningens krav. Samtidig giver vi dig altid en grundig vejledning i, hvordan dit nye klimaanlæg vedligeholdes.

Landsdækkende eftersyn af klimaanlæg

Give Køleservice anbefaler et årligt servicetjek og eftersyn af dit klimaanlæg for at sikre et sundt indeklima og at varmepumperne virker korrekt. Køleanlæg over 1kw er der lovpligtig eftersyn på. Det gælder både for vores kunder i Vejle, men også i resten af landet.

Ved alle typer eftersyn sikrer du, at der ikke opstår driftsfejl og nedbrud af klimaanlægget. Give Køleservice kan hurtigt rykke ud, hvis uheldet er ude, og der opstår pludselige defekter. Som udgangspunkt har vi altid ekstra kølemiddel i vores biler og reservedele, så vi kan foretage reparationer, når vi bliver tilkaldt. Før vi går i gang med service eller eventuelle reparationer, tjekker vi altid, om det kan betale sig, at reparere dit anlæg. Før vi går i gang med eftersynet, laver vi et prisoverslag til dig, så du ved hvad tingene koster. Det kalder vi for god service og ordenlighed.

Hvorfor er et klimaanlæg en god ide?

Et klimaanlæg sørger for at holde temperaturen lav på varme dage, men kan også opvarme rum på kolde dage. Vælger du et klimaanlæg til dit sommerhus, arbejdsplads eller bolig, så får du:

  • Et sundt indeklima
  • Ren luft som er fri for støv og svampesporer
  • Energivenligt forbrug som ikke belaster miljøet
  • Et klimaanlæg som er nemt at temperaturregulere

Kontakt Give Køleservice

Ønsker du at høre mere om vores klimaanlæg, så kontakt os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik