+45 40 36 52 21           mail@givekoleservice.dk

Køle-frostrum hos Give Køleservice

Hos Give Køleservice finder du køle- og frostrum i alle størrelser, og vi står gerne for både salg og montering. Der findes mange muligheder med køle-frostrum, og vi kan lave specialbyggede rum efter kundens ønske.

Vi leverer køle- og frostrum til både store og små erhvervskunder såsom slagtere, butikker, kroer og andre restaurationer, der har brug for at få installeret et køle- eller frostrum, men vi hjælper også gerne private jægere mm. med at få installeret det rette køle-frostrum.

Find det rette køle-frostrum

Et almindeligt frostrum kan fryse ned til -20 grader, og du kan frit indstille det, som du vil, hvilket naturligvis også er gældende for kølerummene.

Vi tilbyder kyndig rådgivning og vejledning i, hvilken løsning der vil passe godt til dig og dine behov, og vi bygger gerne køle- eller frostrummet, så det præcis passer til det rum, det skal stå i.

Lad os hjælpe dig

Vi får leveret det nye køle- eller frostrum efter aftale hos kunden, og så kommer vi efterfølgende  og monterer det, så det er klar til brug.

Har du spørgsmål vedrørende køle-frostrum eller om, hvilke muligheder du har, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 40 36 52 21 og hør mere om vores priser og om, hvordan vi kan hjælpe dig.


website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik