+45 40 36 52 21           mail@givekoleservice.dk

Luft-til-vand-varmepumper til erhverv

Med en luft-til-vand varmepumpe bruges energien fra luften uden for til at varme vand i varmerør eller radiatorer op. En varmepumpe vil altså typisk blive brugt til at varme radiatorer eller gulvvarme op. En luft-til-vand varmepumpe egner sig aldeles godt til supplement til eksisterende varmeanlæg også kaldet hybridanlæg.

Find den rette varmepumpe

Hos Give Køleservice har vi et stort udvalg af varmepumper, hvorfor vi er sikre på at kunne finde en løsning, der også passer til dine ønsker og behov. Vi har kontakt til forskellige faste leverandører, så vi er sikre på at kunne tilbyde det, vores kunder får har brug for.

Omdannelsen af luft til vand sker i ventilatordelen af varmepumpen, hvor den udvendige luft trækkes ind i varmepumpen. Hos Give Køleservice tilbyder vi luft-til-vand varmepumper, der er utrolig lydløse, så du bliver ikke generet af en maskinel brummen i haven.

Til større industrivirksomheder bliver varmepumpen koblet på det eksisterende anlæg, eventuel et gasfyr-oliefyr-flisfyr, hvor varmepumpen vil fungere som et supplement. Det giver en fordelagtig løsning, hvor man sparer energi i de årstider, hvor man kan udvinde varme fra luften.

Lad os klare monteringen

Hos Give Køleservice står vi gerne for både levering og montering af din varmepumpe, både for vores kunder omkring Give og Vejle, men vi kører også gerne til kunder længere væk.

Ring på telefon 40 36 52 21 og få svar på dine spørgsmål og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig altid gerne et bud på prisen og tager en snak om dine behov.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik